Verkstadsplats

Vi erbjuder 4 olika koncept för våra hyresgäster. Vår vision är att tillgängliggöra hantverket för så många som möjligt – därför erbjuder vi att du och en vän kan dela på heltidskonceptet. Kontakta oss så berättar vi mer!

Heltid (nästan)

Som heltidare har du möjlighet att vara i krukmakeriet 6 dagar i veckan. Du väljer antingen om du vill arbeta dagtid från tidigt till 15.00 eller kvällstid från 15.00 till sent, med undantag för torsdag för kvällsgäster respektive fredag för dagsgäster. Detta koncept kan man även dela med en eller två vänner för en förmånligare deal!
Pris en person: 3000 kr/månad
Pris två personer: 2000 kr/månad och person
Pris tre personer: 1600 kr/månad och person 

1 helg i månaden

En valfri helg i månaden kan du fritt disponera verkstaden från tidigt lördag morgon till sent söndag kväll, d.v.s. två heldagar.
Pris: 2400 kr/månad

2 gånger i veckan

Två valfria vardagar i veckan så väljer du om du antingen vill vara i verkstadend dagtid från tidigt till 15.00 eller kvällstid från 15.00 till sent, med undantag för torsdag kväll respektive fredag morgon. 
Pris: 2500 kr/månad

1 gång i veckan

En valfri vardag i veckan så väljer du om du antingen vill vara i krukmakeriet dagtid från tidigt till 15.00 eller från 15.00 till sent, med undantag för torsdag kväll respektive fredag dag.
Pris: 1600 kr/månad

Just nu har vi 2 platser kvar av 1 gång i veckan-upplägget

Villkor

  • Hylla: Du får din egen hyllplats för eventuella egna verktyg, förkläden, och annat du vill förvara i verkstaden

  • Verktyg och glasyrer: Vi tillhandahåller vackra, ofta egentillverkade glasyrer och de nödvändigaste verktygen   
  • Lera: Lera (stengods) köps av krukmakeriet för 70  kr/kg. Då ingår även glasyr och bränning av dina alster
  • Bränning: Du får bränna alster upp till 12 kg/månad. Krukmakeriet sköter bränning
  • Städning: Var och en ansvarar för att lämna verkstaden i det skick du vill komma till den, så att vi håller en god arbetsmiljö. En gång i månaden städar vi lite grundligare, var och en ansvarar för sitt angivna område, t.ex. torka hyllor, golv, eller liknande
  • Uppsägningstid: Du har en kalendermånads uppsägningstid
  • Nyckel: Du får en egen nyckel till verkstaden
  • Sommaruppehåll: Vecka 28 i juli är verkstaden stängd. Vi kompenserar dig genom att halvera din hyreskostnad i juli

Observera att erbjudandena gäller i mån av plats, och att först till kvarn gäller

Ovan upplägg och villkor är baserat på det vi själva letat efter när vi sökt verkstadsplats. Vi hoppas att koncepten passar många – men har du önskemål eller frågor kring uppläggen tveka inte att höra av dig

 

 

Intresserad? Kontakta oss i formuläret nedan och nämn i din kommentar vilket upplägg du är intresserad av/har frågor kring